Ajándékutalvány

5 000 Ft25 000 Ft

Megvásárolható címletek: 5000 Ft / 10000 Ft / 20000 Ft / 25000 Ft. Ajándékutalványaink levásárolhatóak a Napfényes Étteremben (elvitelre is) és a Napfényes Rendezvényterem programjaira. Az utalvány beváltásakor készpénzt nem áll módunkban visszaadni! Fogyasztásán felül elvitelre is vásárolhat (pl. házi süteményeket, cukrásztermékeket), vagy programjainkra belépőjegyeket.

Ajándékutalványát kipostázzuk a rendelés szállítási címére a vásárlástól számított 5 naptári napon belül. 

Kérjük, az ajándékutalvány vásárlást az étel rendelésektől külön rendelésben adja le! (Amennyiben éppen aktuálisan lehet ételt rendelni a honlapon.) A WEBÁRUHÁZBAN VÁSÁROLT UTALVÁNYOK MINDEN ESETBEN POSTÁZÁSRA KERÜLNEK, AZOK NEM ÁTVEHETŐEK AZ ÉTTEREMBEN.

SZEMÉLYESEN Éttermünkben: 1053 Bp., Ferenciek tere 2. (Veres Pálné – Curia u. sarok) Nyitva: 11:30 – 21:00) lehet vásárolni 5000 Ft, 10000 Ft, 20000 Ft, 25000 Ft-os címletekben.

Ajándékutalvány vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Éttermünkben 2008 óta kínálunk vegán ételeket, italokat és desszerteket mindazok számára, akik egészségesebbé és tudatosabbá szeretnék tenni táplálkozási szokásaikat, vagy egyszerűen csak szeretnének kipróbálni egy újfajta konyhaművészetet. Naponta változó menüvel örvendeztetjük meg a visszajáró vendégeinket. A vegán konyha gazdag nemzetközi és magyaros választéka, a bőséges adagok, a kellemes hangulat és a barátságos kiszolgálás éttermünket nem csupán a hazai, de külföldi vendégeink körében is világszerte népszerűvé tette az elmúlt években. Vendégeink lelki-szellemi töltődését segítik élőzenei estjeink, megvásárolható kiadványaink, illetve különleges programjaink is, melyeket az Étteremhez tartozó Napfényes Rendezvényterem színpadán mutatunk be. Vegán séfjeink pedig élményvacsorával egybekötött főzőworkshopokon avatják be az érdeklődőket a napfényes ízek kulisszatitkaiba. AJÁNDÉKUTALVÁNYUNK MINDERRE BEVÁLTHATÓ!